Možnosti podpory 1000 MIL PRO JEDEN CÍL

Jako každý rok je naší snahou při organizaci štafety 1000 MIL PRO JEDEN CÍL posbírat co největší částku na rekondiční podporu uzdravených dětí. Startovné účastníků štafety je jen jedním dílem celé skládačky.

Každoročně se snažíme udělat malou radost i přímo dětem – těm, které prošly léčením a účastní se tábora, ale i aktuálním pacientům na lůžkovém oddělení FN Brno. Letos – vlivem epidemiologické situace – budou bohužel uzdravené děti o tabor ochuzené, o to větší motivaci nám ale dává přinést jim radost alespoň malou pozorností.

Protože jste v minulých letech ukázali velký zájem o pořízení dárku přímo konkrétnímu dítěti máme pro vás  letos připraveny tři varianty podpory (kromě přímé účasti na štafetě jako takové)

  1. 1000 na 1000 MIL – zaplacením 1000,-Kč přispějete na nákup plyšové hračky pro děti umístněné na lůžkovém oddělení a trička pro dva “táborníky” – donátor může pojmenovat štafetu dle svého přání a bude mu uveřejněna krátká prezentace na fb v průběhu etapy (vhodné jako propagace chovky, firmy…..). Zároveň obdrží limitovanou edici památečních samolepek
  2. VLK V TRIKU – příspěvkem 500,-Kč uhradíte nákup jednoho trička pro “táborníka” a jedné hračky pro pacienta ve FN Brno
  3. 300 Z MÍSTA – Za 300,- Kč přispějete na nákup jedné hračky nebo jednoho trička
  4. Partner 1000 mil pro jeden cíl – samozřejmě se nebráníme jakékoli vyšší částce pro podporu našeho projektu. V tom případě se můžeme domluvit na podmínkách spolupráce v projektu.

Každý kdo přispěje bude na přebalu letošního kalendáře.

Možnosti této podpory jsme přidali na náš e-shop, kde se můžete zapojit.

E-ShopMožnosti podpory